Almanya Sel - Almanya'da günlerdir devam eden olumsuz yağışlar ülkede sel tehlikesini de beraberinde getirdi.

Almanya Sel - Almanya'da günlerdir devam eden olumsuz yağışlar ülkede sel tehlikesini de beraberinde getirdi.. Yoğun yağışlar batı avrupa'da ulaşımı felç etti. Almanya'da yakın tarihin en büyük sel felaketi yaşandı. 25 evin daha çökme tehlikesi var. Almanya'da şiddetli yağmur ve fırtına su baskınlarına ve ağaçların devrilmesine yol açtı. Günlerdir devam eden yağışlar ülkede sel tehlikesini de beraberinde getirdi.

Bazı yerlerde barajlar taşma sınırına geldi, caddeleri sular kapladı, tarım alanlarını sel vurdu. Almanya'da özellikle doğu ve güney bölgelerindeki nehir ve derelerin su seviyeleri yükseldi. Saksonya anhalt eyaletinde selin çok ciddi seviyede olduğu öğrenilirken, durumun çok kısa sürede daha da. Bavyera eyalet hükümeti sel felaketiyle ilgili kriz masası kurdu. Almanya'da ve doğu avrupa'da meydana gelen sel felaketi sonucu on kişi hayatını kaybetti.

Almanya'da sel felaketi
Almanya'da sel felaketi from videonuz.ensonhaber.com
Sel nedeniyle sular altında kalan yerleşim birimlerinde binlerce kişi tahliye edildi. Almanya'da yakın tarihin en büyük sel felaketi yaşandı. Beraber bakalım mı 829 views1 day ago. Saksonya anhalt eyaletinde selin çok ciddi seviyede olduğu öğrenilirken, durumun çok kısa sürede daha da. Almanya'da günlerdir devam eden olumsuz yağışlar ülkede sel tehlikesini de beraberinde getirdi. Almanya ve i̇sviçre'de hafta boyunca süren yağışlar kara ve demiryollarını kullanılamaz hale getirdi; Almanya'da yaşanan sel felaketi nedeniyle ölü sayısındaki artış devam ediyor. Almanya'nın bavyera eyaletindeki şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde bazı köyler metrelerce yükseklikte sular altında kaldı.

Son 200 yılın en şiddetli yağışları almanya'nın yarısını göle çevirdi.

Almanya sel haberleri, fotoğrafları ve videoları. Almanya'da birkaç gündür etkili olan şiddetli yağışlar, büyük maddi hasara yol açarken, bavyera eyaletinde felaket alarmı verildi. Mercedes sec sel amg germany abandoned. Beraber bakalım mı 829 views1 day ago. Almanya'nın polonya sınırı yakınlarındaki bölgeyi etkileyen sel önlenemezse, ülkede son 200 yılın en büyük felaketi yaşanacak. Almanya'da özellikle doğu ve güney bölgelerindeki nehir ve derelerin su seviyeleri yükseldi. Almanya'nın güney batısındaki baden württemberg ve bavyera eyaletlerinde etkili olan yağış ve sel nedeniyle 4 kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi de… Almanya'nın yanı sıra i̇sviçre'de de yağışlar büyük zarar verdi ve halen de devam ediyor. Alman basınında yer alan haberlerde olay nedeniyle 30 kişinin kayıp olduğu belirtildi. Almanya ve i̇sviçre'de hafta boyunca süren yağışlar kara ve demiryollarını kullanılamaz hale getirdi; Evler çöktü, 33 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişinin de kayıp olduğu bildirildi. Almanya'da yakın tarihin en büyük sel felaketi yaşandı. Haberlerdünya haberleri almanya'yı sel aldı.

Almanya'da şiddetli yağmurun neden olduğu sel nedeniyle 6 bina çöktü. Günlerdir devam eden yağışlar ülkede sel tehlikesini de beraberinde getirdi. Almanya sel haberleri, fotoğrafları ve videoları. Almanya'da yakın tarihin en büyük sel felaketi yaşandı. Baden württemberg ve bavyera eyaletlerinde birçok ev ve işyeri sular altında almanya'da sel felaketi:

Almanya'da sel felaketinde can kaybı sayısı 81'e yükseldi
Almanya'da sel felaketinde can kaybı sayısı 81'e yükseldi from www.dogurehberi.com
Almanya'da bazı yerlerde barajlar taşma sınırına geldi, caddeleri sular kapladı, tarım alanlarını sel. Almanya'nın güneyinde etkili olan fırtına ve selde dört kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Sel nedeniyle sular altında kalan yerleşim birimlerinde binlerce kişi tahliye edildi. Almanya'nın güney ve güney batısında 12 saat boyunca etkili olan yağmur ve fırtına dört kişinin yaşamını yitirmesine neden oldu. Dün gece altı bina çökerken, 33 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Almanya hükümet sözcüsü steffen seibert, başbakan angela merkel'in yarın sel felaketinin yaşandığı bölgeye gideceği ve incelemelerde bulunacağını ifade etti. Sel bölgesinden, son 10 gün içinde tam 15 bin kişi tahliye edildi. Almanya'da özellikle doğu ve güney bölgelerindeki nehir ve derelerin su seviyeleri yükseldi.

Almanya sel haberleri, fotoğrafları ve videoları.

3 ölü, onlarca yaralı almanya'nın güney batısında etkili olan aşırı yağışlarda oluşan sellerde 3 kişi hayatını. Almanya'nın güneybatısında etkili olan yağışlar hayatı felç etti. Almanya ve i̇sviçre'de hafta boyunca süren yağışlar kara ve demiryollarını kullanılamaz hale getirdi; Almanya'da şiddetli yağmur ve fırtına su baskınlarına ve ağaçların devrilmesine yol açtı. Bazı yerlerde barajlar taşma sınırına geldi, caddeleri sular kapladı, tarım alanlarını sel vurdu. Almanya'nın dresden kentinde, su taşkınlarına karşı kum torbalarıyla barikat kuruldu. Almanya'da yakın tarihin en büyük sel felaketi yaşandı. Dün gece altı bina çökerken, 33 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Almanya'nın güney batısındaki baden württemberg ve bavyera eyaletlerinde etkili olan yağış ve sel nedeniyle 4 kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi de… Almanya'da yaşanan sel felaketi nedeniyle ölü sayısındaki artış devam ediyor. Almanya'nın bavyera eyaletindeki şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde bazı köyler metrelerce yükseklikte sular altında kaldı. Saksonya'da şiddetli yağmur ve selin başından beri kayıp. Baden württemberg ve bavyera eyaletlerinde birçok ev ve işyeri sular altında almanya'da sel felaketi:

Almanya'nın güney batısındaki baden württemberg ve bavyera eyaletlerinde etkili olan yağış ve sel nedeniyle 4 kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi de… Almanya hükümet sözcüsü steffen seibert, başbakan angela merkel'in yarın sel felaketinin yaşandığı bölgeye gideceği ve incelemelerde bulunacağını ifade etti. Sel bölgesinden, son 10 gün içinde tam 15 bin kişi tahliye edildi. Almanya'nın polonya sınırı yakınlarındaki bölgeyi etkileyen sel önlenemezse, ülkede son 200 yılın en büyük felaketi yaşanacak. Almanya'da yakın tarihin en büyük sel felaketi yaşandı.

Son dakika haberleri | Almanya'daki sel felaketinde ...
Son dakika haberleri | Almanya'daki sel felaketinde ... from foto.haberler.com
Almanya'nın güney batısındaki baden württemberg ve bavyera eyaletlerinde etkili olan yağış ve sel nedeniyle 4 kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi de… Yoğun yağışla birlikte 6 bina çökerken, 33 kişinin de hayatını kaybettiği açıklandı. Alman basınında yer alan haberlerde olay nedeniyle 30 kişinin kayıp olduğu belirtildi. Almanya'da meydana gelen sel felaketinde en az 81 kişi hayatını kaybetti, onlarca kişi kayboldu. Baden württemberg ve bavyera eyaletlerinde birçok ev ve işyeri sular altında almanya'da sel felaketi: 3 ölü, onlarca yaralı almanya'nın güney batısında etkili olan aşırı yağışlarda oluşan sellerde 3 kişi hayatını. Almanya'da birkaç gündür etkili olan şiddetli yağışlar, büyük maddi hasara yol açarken, bavyera eyaletinde felaket alarmı verildi. Bazı yerlerde barajlar taşma sınırına geldi, caddeleri sular kapladı, tarım alanlarını sel vurdu.

Almanya'nın yanı sıra i̇sviçre'de de yağışlar büyük zarar verdi ve halen de devam ediyor.

Almanya'nın güneyinde etkili olan fırtına ve selde dört kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. 25 evin daha çökme tehlikesi var. Yoğun yağışla birlikte 6 bina çökerken, 33 kişinin de hayatını kaybettiği açıklandı. 3 ölü, onlarca yaralı almanya'nın güney batısında etkili olan aşırı yağışlarda oluşan sellerde 3 kişi hayatını. Almanya'da şiddetli yağmurun neden olduğu sel nedeniyle 6 bina çöktü. Almanya'da günlerdir devam eden olumsuz yağışlar ülkede sel tehlikesini de beraberinde getirdi. Almanya'nın güneybatısında etkili olan yağışlar hayatı felç etti. Almanya'da şiddetli yağmur ve fırtına su baskınlarına ve ağaçların devrilmesine yol açtı. Almanya'nın yanı sıra i̇sviçre'de de yağışlar büyük zarar verdi ve halen de devam ediyor. Almanya hükümet sözcüsü steffen seibert, başbakan angela merkel'in yarın sel felaketinin yaşandığı bölgeye gideceği ve incelemelerde bulunacağını ifade etti. Dün gece altı bina çökerken, 33 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Orta avrupa ve almanya selle boğuşuyor. Almanya'da yaşanan sel felaketi nedeniyle ölü sayısındaki artış devam ediyor.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook